Наследството на Фридман за монетарната економија

Настанот ја прославува работата на Милтон Фридман и наследството што тој го остави на општеството, преку презентации на познати монетарни економисти за работата на фридман, постер галериска прошетка и коктел.

Донатор: The Friedman Foundation for Educational Choice

Период: 2013 (3 месеци)

Агенда на главниот настан

Постери

Галерија

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress