Негување на придонесот на Фридман кон либералната мисла

Настанот го негува придонесот на Милтон Фридман кон либералната мисла, во релаксирана атмосфера. Флаер галериската прошетка ќе презентира некои стилизирани факти. Ќе се служат колачи.

Донатор: The Friedman Foundation for Educational Choice

Траење: 2015 (3 месеци)

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress