Нов број на публикацијата “Квалитет на животот во Македонија”

Второто издание на публикацијата ги набљудува регионалните диспаритети во Македонија, заклучувајќи дека е најтешко да се живее во Североисточниот регион. Кликнете за да прочитате.

Издание 2: „Во Североисточна Македонија се живее најтешко“

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress