Нов бриф за политиките за коруптивни практики во Македонија

Прочитајте ја најновата публикација Бриф за политиките 20 “Коруптивните практики му штетат на економскиот раст во Македонија” Кликнете за пристап.

Линк до брифот.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress