Објавивме нова студија!

Прочитајте ја нашата најнова студија за политиките 23: Aнализа на обезбедувањето социјални услуги на локално ниво: Резултати од мониторингот на општинит Прилеп и Долнени.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress