Новинарска анализа поддржана од Finance Think

Finance Think ја поддржа анализата на Весна Дамчевска: „Како се живее во поранешните ЈУ- републики: Македонија може да се „фали“ само во Косово и во Боснa“, во рамки на програмата Civica Mobilitas. Клик за линк.

Како се живее во поранешните ЈУ- републики: Македонија може да се „фали“ само во Косово и во Боснa –

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress