Новинарска истражувачка статија поддржана од Finance Think

Ја поддржавме новинарката во неделникот Фокус, Маја Васева да ја загрее дебатата за прогресивното оданочување, со цел да поддржиме економско истражувачко новинарство и да поттикнеме економска дебата базирана на докази и водена од податоци….

Линк до статијата.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress