Новообјавен ФТ Коментар бр. 20

ФТ Коментарот се однесува на економскиот дел од Извештајот на Европската Комисија за напредокот на Република Македонија којшто штотуку беше објавен. Коментарот прави толкување и критички осврт на содржината.

ФТ Коментар бр. 20 на економскиот дел од Извештајот на Европската Комисија за напредокот на Република Македонија

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress