Од септември 2017, редовно ќе го набљудуваме квалитетот на живот

Finance Think ќе објавува извештај за квалитетот на животот во Македонија, најмалку двапати годишно, со фокална поттема како сиромаштија, нееднаквост, социјална заштита, животна средина, образование, здравје….

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress