Онлајн анкета за зголемувањето на минималната плата

Целта на анкетата е да даде увид во потенцијалните ефекти од зголемувањето на минималната плата во октомври 2017. Може да ја одговори секој, со клик овде.

Пристап: bit.ly/2rf8erG

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress