Организиравме неколку дебати за прашањата на вработливоста

Во периодот февруари – април 2017, Finance Think организираше тркалезни маси во неколку градови, за да се дискутираат прашањата за вработливоста на ранливи групи.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress