Нашата “Годишна панел дебата” го прославува нашиот 5-годишен јубилеј

Оваа година, Годишната панел дебата е дводневен настан составен од Економски форум и две тркалезни маси. Ќе има пренос во живо на нашата страница на Фејсбук. Кликни за агендата!

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress