Нашиот настан предизвика големо внимание од медиумите

Последната тркалезна маса за #ИнвестирајтеВоДецата привлече големо медиумско внимание. Во текот на денот на настанот, забележани се речиси 100 цитати во сите видови медиуми. Finance Think изразува благодарност кон медиумите.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress