Нашиот труд во високорангирано Списание за пензиска економика и финансии

Нашиот труд „Динамичко микросимулациско моделирање на потенцијални пензиски реформи во Северна Македонија“, кој даде поттик за пензиската реформа, е објавен во СПЕФ (Cambridge Univ. Press, Web of science фактор на влијание од 1.073).

https://www.cambridge.org/core/journals/journal-of-pension-economics-and-finance/article/dynamic-microsimulation-modelling-of-potential-pension-reforms-in-north-macedonia/47E51ED4D8730C8AD1027BADA5206F81#

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress