Нашите Студии за политиките стануваат индексирани на Ideas/Repec

Нов патоказ за Finance Think: Нашите Студии за политиките се индексирани во најголемата база за економска литература во светот Ideas / Repec. Кликнете за пристап.

Пристап: goo.gl/9GNevv

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress