Нашите студии на политики цитирани во извештај на Светската банка

Нашите студии за пензискиот систем, минималната плата и дознаките се екстензивно цитирани во најновиот извештај на Светската банка и Виенскиот институт за меѓународни економски студии за трендовите на пазарот на трудот во Западниот Балкан.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress