Нашата студија во Британскиот ‘Public Finance International’

Истакнатиот британски портал покани блог за прашањето на физичките лица во системот на ДДВ, по нашата неодамнешна студија. Кликнете за линк.

Линк до статијата.

Студијата.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress