Нашиот тим публикуваше во меѓународно рецензирано списание

Тројца членови на тимот на Finance Think го објавија заедничкото дело “Големината и ефектите од емиграцијата и дознаките во Западен Балкан” во истакнатиот Südosteuropa: Journal of Politics and Society, 65(4), p. 679-695…

Пристап до списанието.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress