Нашата работа цитирана во Програмата за економски реформи 2020-2022

Неодамнешната Студија за политики за парафискални давачки е референцирана во најновиот ПЕР 2020-2022, препознавајќи ја како платформа за натамошно собирање податоци и анализи на оваа тема.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress