Споделување добри практики во Finance Think

Finance Think е домаќин на Олга Лајмар од Новиот европски центар од Киев, Украина, за да сподели со нас добри практики во доменот на стратегиското управување со институтот, организациската поставеност, мониторингот и евалуацијата и сл.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress