Покана за Брифинг со новинари

По повод Меѓународниот ден за искоренување на сиромаштијата, 17 октомври, ќе ги споделиме нашите резултати за тоа како Ковид-19 влијае врз сиромаштијата. Заинтересираните новинари за онлајн брифингот може да се пријават на events@financethink.mk.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress