Покана за граѓански организации за работилница за анализа на податоци

Работилницата е предвидена за 4 јули 2017, 10-17 часот во Скопје. Претставници на граѓански организации се подобни да аплицираат до 27 јуни 2017. Кликнете овде за да пристапите на формуларот за пријава.

Формулар за пријава

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress