Покана за Прес конференција

Прес конференција на која ќе го објавиме пресметаното ниво на државен и јавен долг над кое тие би биле неодржливи. Среда, 17 мај, 11 часот, порта Македонија.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress