Повик за учество во летна школа за млади економисти

Finance Think Ве поканува да аплицирате за учество во летна школа на тема „Анализа на податоци за јавни политики“, која ќе се одржи во Сараево, БиХ, 9-13 јули 2019. Кликнете за линкови!

Линк до целиот повик: bit.ly/2wxvS5X
Линк до пријавата: bit.ly/2W2CQPk

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress