Претставени резултатите од проектот за вработување на маргинализираните лица

Економскиот форум (завршна конференција) „Нови мерки за нови вработувања“ ги претстави резултатите и импакт евалуацијата на проектот за активното вклучување на маргинализираните лица на пазарот на труд….

Кликнете овде за галерија.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress