Програмата за социјално менторство во Бриф за политиките бр. 18

Прочитајте го нашиот Бриф за политиките 18, кој го опишува ефектот од програмата за социјално менторство на ранливи категории граѓани и препорачува истата да се воведе како редовна алатка кај Центрите за социјална работа и Центрите за вработување…

Линк до ПДФ

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress