Работилница за јавен имиџ организиранa од УСАИД ЦЕП

Нашиот Специјалист за визуелизации и јавен имиџ, Милош Ѓуроски, учествуваше на работилницата за јавен имиџ на граѓанските организации, во рамки на Проектот за граѓанско вклучување (ЦЕП).

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress