КНИГА: Вчков, И. и Петрески, М. (2017) Родов и мајчински јаз во платите во Македонија: Прирачник за пресметки со примена во СТАТА. Скопје: Finance Think.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress