Петреска, Д. (2012) Емпириска анализа на загатката на Фелдштајн и Хориока во транзициски економии: со осврт на Македонија. Скопје: Универзитет Американ Колеџ СКопје.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress