Труд во списание: „Во која мера малите и отворени економии се изложени на странски капитал? Поглед во загатката на Фелдштајн и Хориока во Македонија“ кономски преглед, 67(2), стр.116-134.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress