Објавување на дизајнот и резултатите од предложената пензиска реформа

Ја претставивме студијата “Одржливост на пензискиот систем во Македонија: Сеопфатна анализа и предлог реформа со МК-ПЕНС – Динамички микросимулациски модел”. Кликнете за галерија.

Галерија

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress