Работен состанок за студиите во рамки на ФИСКАСТ

Finance Think организираше работен состанок во Скопје, на кој беше презентиран напредокот на избраните предлози на темите за квалитет на живот, образвоание и здравство, во рамки на проектот ФИСКАСТ.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress