Работилницата „Статистичка анализа на податоци“ успешно заврши

На 14 Септември 2017 се одржа работилница „Статистичка анализа на податоци“ за млади економисти, во рамки на проектот „Поттикнување економска дебата, базирана на докази и водена од податоци“ од Цивика Мобилитас. Кликнете за галерија.

Галерија од работилницата.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress