Работна средба за идентификување на потенцијали и јазови за поврзување на странските инвеститори со домашните компании

Работната средба се одвиваше во рамки на проектот “Надминување на јазовите помеѓу мултинационалните компании и домашните МСП во Македонија”, поддржан од ЕУ.

Активноста е во партнерство со Центар за управување со промени – ЦУП иво соработка со Кабинетот на министерот без ресор задолжен за регулатива за подобрување на инвестициската клима за домашните претпријатија Зоран Шапуриќ.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress