Регионалната мрежа „Држава на благосостојба“ организира голема конференција

Finance Think е коорганизатор на конференцијата “Иднината на државата на благосостојба во Западниот Балкан” која се случува во Белград, 6-8 јуни, со повеќе од 200 учесници, 25 панелисти, 65 дискутанти од владиниот, невладиниот сектор и социјалните и развојните партнери.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress