Тркалезна маса за да ја отвори темата за парафискалните давачки – ќе се третира низ 2020

Тркалезната маса презентираше нова студија за политики „Експлоративна анализа на парафискалните давачки за МСП во Северна Македонија“. На неа учествуваа министерот за економија, стопанските комори и експерти за даноци. Кликнете за галерија.

Галерија

 

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress