Се одржа обука за обучувачи за буџетско партиципирање

Целта на обуката беше да се истренираат тренерите на локално ниво – членки на мрежата ФИСКАСТ, за испорака на обука за буџет и буџетско партиципирање за локалните засегнати страни. Кликнете за галерија.

https://www.facebook.com/pg/FinanceThink/photos/?tab=album&album_id=985148431661080

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress