Се одржа тркалезна маса за социјалните услуги

На тргкалезната маса беа претставени наодите од тековно истражување, а говореа претставници на МТСП, ЦСР и Центарот за граѓански иницијативи од Прилеп. Кликнете за галерија.

https://www.facebook.com/pg/FinanceThink/photos/?tab=album&album_id=1254988914677029

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress