Се одржаа серија семинари за поттикнување нови вработувања

Над 70 претставници на јавни институции, невладини организации и заинтересирани граѓани учествуваа на трите семинари „Методи за поттикнување нови вработувања“ организирани во рамки на проектот за поттикнување вработување на маргинализирани лица на пазаот на труд.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress