Серија јавни предавања за партиципативно буџетирање во општините во земјата

Јавните предавања на тема “Јас и буџетот на општината – направете вашиот глас да се слушне” се одржаа во 8 од 11 планирани општини. Следете не` за следните три!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress