Се одржуваат серија таун-хол средби

Настаните се случуваат во 11 општини, учесници во проектот „Мои пари, моја одговорност“, со што граѓаните директно ќе го обликуваат буџетот на општината за 2020 година. Следете не` за повеќе вакви настани!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress