Студија на Finance Think во насловна сторија на магазинот Капитал

Студијата за политиките за јазовите и потенцијалите за поврзување на домашните мали и средни претпријатија со странските фабрики во Македонија е насловна сторија на денешното издание на економскиот магазин Капитал. Кликнете за линк.

Линк.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress