Супер настан за да ја покаже еднаквоста на работното место

Следејќи ги препораките што се однесуваат на Ковид-19, настанот покажа визуелизации за подигање на свеста за #ЕднаквостаЕВажна. Кликнете за галерија.

Галерија

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress