Тесно ја следиме состојбата со економските ефекти од коронавирусот

Finance Think ја следи состојбата со коронавирусот и дава соодветни предлози до носителите на политиките. Се очекува Владата да излезе со контингентен план од економски мерки!

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress