Се одржа годишниот состанок на мрежата FISCAST

Се одржа годишниот состанок на мрежата FISCAST. На состанокот се разговараше за Стратешкиот план на мрежата и документите за комуникација и членство. Кликнете за галерија.

https://www.facebook.com/pg/FinanceThink/photos/?tab=album&album_id=985141208328469

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress