Се одржа големиот Економски форум FISCAST

Форумот насловен “Македонската економија меѓу визија и дилема: Предизвици за економските политики” собра повеќе од 150 учесници, по повод завршувањето на истоимениот проект. Галерија.

Поенти: https://www.facebook.com/111177839058148/photos/?tab=album&album_id=966082063567717

Галерија: https://www.facebook.com/111177839058148/photos/?tab=album&album_id=966085906900666

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress