Се воспостави Групата ЦИВИТАКС

10 октомври 2018 – Групата има за цел анализа и застапување на фискални прашања релевантни за граѓанскиот и академскиот сектор, како и за физичките лица. Ги покануваме придружните членови да се придружат. Кликнете за детали.

Линк до повеќе детали

Барања за придружување: group.civitax@gmail.com

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress