Импакт факторот на нашите Студии за политиките се зголеми за 152%

Импакт факторот на нашите Студии за политиките се искачи на 0.116 на глобалната економска база Ideas/RePEc за помалку од две години по листирањето, што во однос на април 2019 е зголемување за 152%. Кликнете за повеќе!

bit.ly/3bfFlBI

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress