Регионалната летна школа за анализа на податоци се одвива во Сараево

Летната школа, наменета за млади економисти, е заеднички организирана од Finance Think и Економските факултети од Сараево и Белград, со поддршка на Фондот за Западен Балкан.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress