Темата за пензиската реформа ги исполни насловите на медиумите

Предложената пензиска реформа – базирана на МК Пенс – ја загреа јавната дебата, така што сите медиуми ја пренесоа главната порака за итна, но споделена меѓу повеќе засегнати страни и постепена реформа.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress